Gratis 3 tilbud isolering

Du tænker også, at det er temmelig vanskeligt, at skulle opspore en troværdig isoleringsmand nær dig selv. Vi skaffer uge efter uge en masse ganske billige isolatør tilbud fra lokale isoleringsfirmaer i fx Aalborg. Anvend denne fuldkommen gratis prissammenligningstjeneste Billig-isolering.dk og spar på rimelig kort tid mere end 1/5 af normalprisen.

Isolatørekspert Ragner Frantzen er vejleder i isolatørbranchen og går ind for, at fagfolk bør bruge de mest anerkendte produkter. Det er hurtigt at sikre sig en rabat (i nærheden af 43%) ved 3 rentable gedigne specialoverslag. Anvender du siden Billig-isolering.dk, udløser det tit og ofte 31-45% i god prisrabat på isoleringsopgaven.

Spar 34% med 3 gratis tilbud på isolering

Hvor godt isolerer træfiberisolering? Dette og mange andre tilsvarende spørgsmål, kan du nemt få et seriøst svar på, når du skal bruge en isoleringsmand. De fleste af de overbevisende tilbud vi opstøver, rummer en solid rabat, der gavner dig. På Billig-isolering.dk opstøver vi 3 tilbud isolering på fx isolering af ydervægge, granulatisolering, isolering af trægulv eller papiruldsisolering.

Krybekælder isolering

Hvordan du isolere en krybekælder afhænger af, om det er ventileret eller uventileret. De fleste bygningsreglementer kræver ventilationskanaler at hjælpe med at fjerne fugt fra en krybekælder . Men mange fagfolk fra byggefagene nu erkende, at opbygge en uventileret krybekælder (eller lukke udluftninger efter krybekælder udtørrer efter konstruktion) er den bedste løsning i boliger ved hjælp af ordentlig fugt kontrol og udvendige dræning teknikker.

Hvis du har eller vil få en uventileret krybekælder , den bedste fremgangsmåde er at forsegle og isolere fundament vægge i stedet for gulvet mellem krybekælder og huset. Denne strategi har den fordel, at holde rør og kanalsystemer inden den betingede volumen af ​​huset, så disse bygningsdele ikke kræver isolering til energieffektivitet eller beskyttelse mod frost. Ulempen ved denne strategi er, at gnavere, skadedyr, eller vand kan beskadige isoleringen og crawlspace skal bygges lufttæt og luft barriere opretholdes. Det er bedst at placere dækslet til crawlspace inde i hjemmet gennem undergulvet, medmindre du opbygge og vedligeholde en lufttæt, isoleret dækslet i omkredsen væggen.

Indsend din isoleringsopgave på 3½ minut

For at bestemme passende R-værdier for kældervægge i dit område, skal du bruge disse R-værdi anbefalinger . Vælg derefter type isolering :

 • Blanket (batt og rulle) isolering
 • Isolerende betonblokke (nybyggeri)
 • Skum bord isolering
 • Isolerende konkrete former (nybyggeri)
 • Loose-fill isolering
 • Sprøjtes skumisolering (godt valg til færdige kældre)

Denne praksis er ikke ny i mange dele af landet; bekymringer over kondensation forhindrede det imidlertid i at starte i de varme / fugtige klimaer, nemlig 1A, 2A og 3A. År med forskning fra Building America, Home Innovation Research Labs, California Air Resources Board (CARB) og andre fokuserede på at forstå, hvad der var nødvendigt for at forhindre kondens i varme og fugtige lofter. Det, der var mest kritisk, var at finde ud af, hvilket niveau af kanalisolering der var nødvendigt for at forhindre kondensation. Efter mange års forskning på området blev disse “magiske R-værdier” (for at citere Dr. Joe) vist sig at være R-13 i varme / fugtige zoner og R-8 overalt. Dette var den “store” opdagelse, som nu giver bygherrer overalt mulighed for at udnytte denne praksis med tillid. Imidlertid kræver styring af kondensering og opnåelse af det maksimale energibesparelser fra denne design tilgang mere end bare de rette kanalisoleringsniveauer.

Denne tilgang kræver også (blandt andet):

 • Korrekt HVAC system design. Kanalsystemet skal være udformet således, at det kan være tilstrækkeligt begravet i isolering.
 • Stramme kanalsystemer. Dette har to komponenter. For at gennemføre denne tilgang overhovedet skal du være ved eller under den nuværende kode tilladt lækage på 4%. Imidlertid vil 2018-koden kun tillade bygherrer at påstå, at kanalerne er i “konditioneret rum”, hvis lækagehastigheden er 1,5% eller lavere. Dette er virkelig en energimodellering “sødemiddel”, det er ikke et krav til øvelsen.
 • Kanal en dampspærre. Meget af litteraturen om nedgravede kanaler taler til “indkapslede” kanaler, hvilket betyder indkapslet med 1,5 tommer ccSPF. Dette blev gjort både for damphæmningskapacitet OG for at komme over R-13-kanalisoleringskravet. R-13 glasfiberkanalpakning med en integreret, forseglet FSK-jakke ville imidlertid også fungere og overholde kode (for dine varme / fugtige zoner), og standard R-8 glasfiberkanalisolering med FSK-jakken ville overholde andre steder.
  • Bemærk: Nogle tror måske, at indkapslingen også kunne hjælpe med kanalens tæthed. I denne DOE rapport udarbejdet af HIRL relayede de imidlertid eksemplet på et testhus i New Jersey, hvor de fik kanalen til 1 CFM25 / 100SFcfa før indkapsling med ccSPF. Tætningsmetoden var baseret på konventionel mastiks.
 • Korrekt loftsisoleringsniveau. 2018-koden fortæller, hvad disse niveauer er, og hvordan man beregner kanalisolations bidrag til det overordnede niveau ( BSC bloggen har en god grafik herom).