3 tilbud på ægtepagt, fuldstændigt særeje, kombinationssæreje og skilsmissesæreje

En ægtepagt er ofte tabu, når det kommer til ægteskab og bryllup, fordi folk tænker på det som noget ikke-romantisk. Men du kan også se på den omvendt, fordi en ægtepagt kun kan være en mulighed for at tage sig af det venskab og forhold, som du har som ægtefælle. Skilsmisse er ofte en kombination af ødelagte drømme og usikkerhed. En ægtepagt lægger grundlaget for en splittelse, og dette kan gøre det lettere at komme videre. Tvisterne kan ofte opstå, fordi der ikke er aftalt noget. Hvem skal have bilen? Hvem skal have huset? I tilfælde af skilsmisse er det ofte lettere at acceptere en distribution, som du har været involveret i i din fritid. TestaViva vil hjælpe dig med at finde det system, der bedst passer til dig, så du kan vælge forskellige løsninger.

Skilsmissesæreje

Skilsmissesæreje betyder, at ejendomsretten til et ægteskab frafaldes, og ægtefællerne derfor ikke behøver at dele deres ejendom i tilfælde af skilsmisse. For at få en skilsmisseegendom anbefaler vi, at du indgår en kombineret ejendomskontrakt, da dette ægteskab har de bedste træk ved en komplet og beskyttet skilsmisse.

Kombinationssæreje

Hvis du vil give hinanden den bedst mulige præference, hvis ægteskabet varer, indtil en af ​​parterne dør, kan du vælge den kombinationsejendom, der favoriserer ægtefællen. Så får den specielle ejendom kun virkning, hvis du skiller dig, og udløber, når en fest dør. På denne måde sikrer du dig så økonomisk som muligt med hensyn til specielle børn.

Fuldstændigt særeje

Fuldstændigt særeje gælder for separation, skilsmisse og død. Dette vælges ofte af ægtefæller, der ønsker at favorisere specielle børn, så de arver så meget som muligt, uanset om far / mor er gift eller skilt, når de dør.

Gyldighed for en ægtepagt

Spørgsmålet om, hvorvidt alle aktiver skal dækkes af den separate ejendom, er et vanskeligt, men vigtigt spørgsmål. Du ved kun, hvad der er rigtigt for dig. I tilfælde, hvor for eksempel en ægtefælle ejer en virksomhed, kan delvis ægteskabelig ejendom være rigtigt for dig, hvis du bestemmer det særlige ejerskab af ægtefællens virksomhed.

En ægteskabspagt skal registreres for at være gyldig. Derfor er det ikke nok for dig at oprette og underskrive et ægteskabsbevis – det skal også sendes til registrering. TestaViva gjorde det let for dig som bruger, da vi ledsager dig hele vejen.

Ny lov om økonomiske forhold mellem ægtefæller

Læs, hvordan den nye ægtefælles økonomiske situation påvirker dig. Dette er ikke banebrydende ændringer, men snarere visse muligheder for at udvide de aftaler, der kan indgås gyldigt osv. Der er også en sproglig ændring, da medejerskab fremover vil blive omtalt som deling af formue.

Få 3 gratis tilbud på en ægtepagt

Hold dig fra inkompetente ægtepagtfirmaer – Anvend 3advokattilbud.dk (en drøngod advokatserviceportal) i stedet. Lisa Lehmann i København skaffede sig 3 bedre ægtepagt-eksperttilbud på ca 33 timer og tog Advokatfirmaet Arne Skjoldorf til at lave arbejdet. Så kan du afstresset sammenholde tilbuddene og dernæst udvælge et af dem.

Indtast den faktiske ægtepagtopgave i advokatformularen (det kan overstås på under 4 min). Tilbagemelding fra Charlotte Seiersen, København: “Hurtig tilbagemelding, god service, kan anbefales. Vi fik endog 33 % i rabat på sagen”. Det er tit forholdsvis svært at tage sig af en sag om en ægtepagt uden en håndsrækning – indhent i stedet to-tre herlige advokat tilbud.